• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

enka medikal

enka medikal

Anasayfa


     omron m3 tansiyon aleti

   
Ürün Kodu : m3 tansiyon aleti
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Omron M3 Dijital Koldan Ölçer HEM-7134-E
Intellisense teknolojisi (hastanın tanzsiyonuna göre manşetteki hava basıncını otomatik ayarlama özelliği)Tanzsiyonun yüksek olduğunu belirten ışıklı sinyal Düzensiz nabız atışı algılamaSon üç ölçümün ortalamasını  almaÖlçüm sırasinda hareket hatası simgesiIşıklı manşet sarma klavuzuTanzsiyon seviye göstergesi   İki kullanıcı için ayrı ayrı 60 hafızaKir göstermeyen siyah renkli 22-42 cm geniş manşet 
OMRON M3 Comfort, osilometrik prensiple çalışan, kompakt, tam otomatik üst kol kan basıncı ölçüm cihazıdır. Bu sadece ve hızlı bir şekilde kan basıncını ve nabız oranını ölçer. Basınç ön ayar veya yeniden enflasyon gerek kalmadan rahat bir kontrollü şişirme cihaz gelişmiş "IntelliSense" teknolojisini kullanır. 
 
Hızlı 360 derece doğruluk 
Omron M3 Konfor hızlı ve doğru bir kan basıncı ölçümü sağlar 
M3 Konfor üst kol etrafında herhangi bir pozisyonda doğru sonuçlar sağlayan 360 derece doğruluğunu destekler Intelli Wrap Manşet teknolojisi ile birlikte geliyor. * 
 
Özellikler:
inme risk faktörünü algılanmasına yardımcı olur.Klinik olarak onaylanmış - Hipertanzsiyon standartlarının European Society ile uyumludur.Intellisense teknolojisi - Her kullanım için ideal seviyeye manşeti şişirir.360 derece doğruluk - üst kol etrafında herhangi bir pozisyonda * kesin sonuç.Düzensiz kalp atışı algılama - düzensiz kalp atışı tespit edilirse gösterir.Kolay Yüksek Tanzsiyon LED - Signals kan basıncı normal aralıktan daha yüksek ise.
Intelli Wrap Manşet  
 
Manşet konumlandırma önemlidir.   Üç kişiden biri ** hatalı kan basıncını ölçmek.   Intelli Wrap Manşet kolaylaştırır.   
Büyük ölçüm alanı   
Diğer kolluklar aksine, Omron Intelli Wrap Manşet doğru ölçüm bölgesi kol etrafında 360 derece sarar.  herhangi bir ölçüm zayıf nokta neredeyse imkansız üst kol etrafında yanlış kolluğu yerleştirmek için yapım vardır.   
Kutu İçeriği  
 
1 x M3 Konfort1 x manşet 22-42cmKullanım klavuzuPillerin set 1 xKan basıncı günlüğü4 adet Akalin pil (1500 ölcüm kullanabilme)
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj